My name: Suhana Hasanif
My Fotopage: http://sweetheartmama.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
Daalia Abdul
Latest entry:Fancy Macarons Class
https://flipagram.com/f/JT18VqFFUI View this Fotopage entry
The Cake .. Another View
Hirda Ibrahim
Latest entry:Hong Kong - Day 1
time : 3am - 12 midnite venue: lcct + HKIA + Disney's Hollywood Hotel + the peak + madame tussauds + arena of stars actually this trip/vacation also can be called as "rombongan anak2, menantu2 & cucu2 ibrahim" cuma cik brahim & cik ani je yg x de. my parents x mo pi. this trip actually is a dream come true for me; one disney's die heart fan. & hardy; buzz lightyear's die heart fan. actually it's a post bday present for hardy & our pre-anniversary present. kiranya 2 in 1 le kan? save budget. ;) View this Fotopage entry
shower curtain.
WinX WinX
Latest entry:I Love Petrosains
View this Fotopage entry
Shapurah Mohamad
Latest entry:Dah pun tahun baru 2011
Himpunan foto yang tak sempat nak di entry kan. Layan foto dan resipi nye menyusul. UDANG BERSALUT TEPUNG KEK KAYA PANDAN PULUT PAGI OREO KUEH KASUI BISKUT CHIPSMORE Salam Madiha...baru nak jawab pertanyaan...mengenai kelapa parut tu. K sha memang parut sendiri kelapa. Bangun jam 5.00 pagi parut kelapa. Kalau buat sambal nasi kerabu pun k sha parut sendiri..sebab tak sedap beli yang mesin punya. K sha tak buat kelas lagi sebab ilmu tak cukup dik. Setakat yang simple-si... View this Fotopage entry
kuchai latiff
Latest entry:Premier Screening Rapunzel : A Tangled Tale
WWWWWWWW Walt Disney Pictures presents RAPUNZEL: A TANGLED TALE, an action-packed, swashbuckling, animated musical comedy about the girl behind 70 feet of magical, golden hair. A princess stolen from her parents’ castle as a baby, Rapunzel (voice of MANDY MOORE) is locked in a hidden tower longing for adventure. Now an imaginative and determined teenager, she takes off on a hilarious, hair-raising escapade with the help of a dashing bandit (voice of ZACHARY LEVI). With the secret of her royal heri... View this Fotopage entry
mrs khairul
View this Fotopage entry
2 yrs!
Syuhada Wahi
http://www.baby-gaga.com/() View this Fotopage entry
Norsham Mat Saad
Latest entry:Adik boy's bercukur day
it has been almost a year since i last update this fp. what to do. ah-kak sangat malas nak belek fotopages ni. tapi sangat rajin kat facebook. hahaha! sedang berazam untuk menghapdate at least once a week (untuk backdated entry okeh) :P date : 21st august 2009 (friday) venue : our resident in sungai nibong adik boy was well behaved during the bercukur session :-) View this Fotopage entry
mommy's henchem boy : )
Mummy Papa
Latest entry:Pulangnya dari sekolah..
aktiviti di kindergarten sgt menyeronokkan hati nurani saya main pasir, panjat pokok, main lumpur (pasir yang dicampur air ~ lumpur ), bakar biskut, conteng muka, dan macam2 lagi.. hasil lepas main pasir.. ops saya malu la mummy..macam mummy :"> pembersihan glove haruslah setiap hari sbb ada satu ni je kalis air jom mandiii g big boy buat semua benda sendiri oke tadaaa.. aaah neinnn (jgn bawah lagii.. sexy eww) 'macho' = gini ke mummy? macho ... View this Fotopage entry
ita Razif
Latest entry:HAPPY 33RD BESDAY PAPA
Assalamualaikum..tak tau la ada org singgah fp aku ni lg ke tak..hahaha..tiba2 terasa nak update something kt sini.. firstly..nak ucapkan trima kasih pada sapa2 yg masih x jemu tinggalkan jejakkt fp aku nie..TQVM..terharu sgt sbb masih ada yg sudi singgah.. terutamanya pada my lovely besen & kak madihaa..sori sgt2 sbb dah lama x melawat fp korang.. lama btoi rasanya tak bercerita kat sini..rasanya dah hampir setahun.. lupa daratan btul..hahaha..biaq la ada org tgk ka..x dak ka..aku tetap nak... View this Fotopage entry
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
mama haikal
Latest entry:Budak Yang Tak Sihat
Cuba teka sape saya? Tengok betul2....... Jeng...jejeng...... * * * * * * * * * * Sayalah Dania Nafeesa :-) Minggu lepas saya tak bape sihat.....sebabnya gigi atas saya nak tumbuh. Saya asik merenggek2 jer. Saya rasa tak selesa sbb gusi saya rasa bebgkak. Hisap susu pun saya tak nak. Pastu bila Mama & Papa bawak pegi klinik.....doktor check dan dia kata tekak saya merah dan bengkak skit. Sebab tu la saya tak bape nak hisap susu. Hari ni saya dah ok dah.....dah boleh his... View this Fotopage entry
Umie Farra
Latest entry:outing,picnik dgn mak n adik2 di air terjun ulu chepor
salam semua........... maaf asik lambat je umie update fp ni kan,dah teruk benor habuk dan bersawang kan..jap2 umie vacuum dulu yer hehehe LOL LOL LOL..terima kasih kwn2 sudi masuk lg fp umie yer...umie masih syg pd fp n kwn2 tau..cuma umie aktif kat FB jer skrg..tak bermakna umie lupakan fp.... :-> ok ler..3mggu lepas punye cite hahahaha....mak n adik2 dtg ipoh,aktiviti kami g outing jusco sambil mkn n berkelah kat air terjun ulu chepor tu jer..air terjun ni tak jauh dr umh kami,5min jer pun.. :-D... View this Fotopage entry
zura robiai
Latest entry:Beralih arah
Semenjak dua menjak ni menyampah benar mama pada fp ni ha.. tak mau download gambar...sakit hati mama la... untuk itu...kepada kawan2 ku sekalian yang baik hati serta comey2 belaka... mama dah bukak blog pasal kami sekeluarga... silalah layari blog kami yang tak seberapa.. http://juita77.blogspot.com/ View this Fotopage entry
wawanisolehah
Latest entry:Apdet jugak...entry rojak
Geng-geng fp semua, akak mintak maaf bebanyak sebab merugikan masa korang-korang yang dtg jenguk tapi dok tengok entry basi..mcm la ramai sgt yg jenguk fp akak ni :lol_crash: perahsan lebih LOL . Untuk tidak melengahkan masa akak pamerkan gambar2 yag sekian lama terperuk dalam enpon NOrKIAh.Terima kasih kepada cik NOrKIAh. :flowers: Nota kakitangan : kamera rosak LAGI, LAGI & LAGI, pasal tu pakai khidmat hp cabuk jer Gambar terbaru tiga dara pingitan ku................Wawa, makin jelita,,melampau b... View this Fotopage entry
linda cute
View this Fotopage latest entry
Nurun Najmee Hasenan
Latest entry:Orang baru
Salam buat semua yang menjenguk fp saya yang dh berhabuk2 n bersawang ni. Memang saya akui saya dah lama benor x update sampaikan saya dah bersalin baby kedua baru ada masa. Untuk pengetahuan rakan2 fp, mgkn ade yg terkejut x tahu saya mengandung and dah pun bersalin. Alhamdulillah dapat baby girl yang dilahirkan pada 29 Julai 2009, berat 3.41 kg, jam 8.38 mlm. Apepun masih belum terlambat untuk saya mengucapkan selamat hari raya buat semua dan maaf zahir batin. Di sini saya upload gambar2 puteriku yang... View this Fotopage entry
mama hadif khawarizmi
Latest entry:Selamat Hari Raya 2009
View this Fotopage entry
Ida Isk
Latest entry:Bear Coklat untuk door gift ..
Salam untuk semua Bear Coklat nie boleh dijadikan sebagai door gift untuk sebarang majlis ya...Bear Coklat yang sedap nie dibuat dari coklat yang bermutu tinggi dan bukan cooking coklat ya...harga seperti dibawah :- 1] order 1- 50pcs = satu 80sen 2] order 1- 100 pcs = satu 70sen 3] order 100pcs keatas = satu 60sen note : jika anda ingin membuat tempahan sila contact ida at merpati66@gmail.com Maaf dah lama tak kemas umah kat sini , semenjak ada rumah baru kat http://merpati66.blogspot.com ,... View this Fotopage entry
ketupat raya - 50pcs RM30 saja
Abah n Ummie Afiq
Latest entry:~Eid Mubarak 1430H~
Di pagi 1 Syawal :-> Layan afiq main bunga api masa orang lain pegi solat aidilfitri ;-) ....ini kes memujuk dia suruh pakai sampin....if pakai sampin...ummie bagi main bunga api....so...terpaksalah layan ;-) Afiq dengan tok wan ;-) Afiq dengan tok wan & tok mie ;-) Tok Wan & Tok Mie :-D ..... tak pernah-pernah ambik gamabr berdua....so...kasi chance kat depa sat LOL Afiq with ummie pulak.... ;-) ...punyalah seksa nak ambik gambar elok-elok dengan dia....tak nak pandan... View this Fotopage entry
FATIN AIRINEE
Latest entry:Bandung & Jakarta
Bandung & Jakarta trip Who: Me, Jo & Dania, Jie & OI, Erma & An, Esah When: 5 - 10 March 09 Fly with: AirAsia & MAS Lodging: Royal Dago Hotel (Bandung) & Grand Tropic Suite (Jakarta) Verdict: Awesome holiday!!! Damage: Considered it as forgive and forget LOL View this Fotopage entry
farewell all..we have to this again!!!
nieyza zai
Latest entry:I HAVE MOVED!!!
TO ALL, I HAVE MOVED TO http://amrynieyza.blogspot.com/ View this Fotopage entry
adam muhriz
Latest entry:Visit to to Zoo Negara
hi.. lamanya tak update.. kena buang sawang2 baru leh update he he.. ni masa Adam gi Zoo ngan ayah and mama.. since mama dah buka firma sendiri so .. ada byk masa nak spend dengan Adam and Ayah..yang bestnya Adam nak tahu nak appreciate animals tu sume.. kalau dulu-dulu dai asyik garu2 sebab kepanasan.. tp sekarang dia tak kisah panas dah sbb nak tengok sume binatang.. good improvement.. paling best.. nikira special treatment la.. masa kat kandang rusa seorang atuk penjaga Zoo telah bermurah hati mendukung ... View this Fotopage entry
Sara Aaesha and Mummy
Latest entry:ChomelCraft Giveaway
meh la join.. utk info lebih lanjut sila jenguk http://chomelcraft.blogspot.com View this Fotopage entry
MamMa House
Latest entry:Lagi gambar Hariz Izzudin...
Salam semua... Terima Kasih kepada semua pengunjung FP ni...tak sangka masih ada lagi yg menjenguk FPku ini yg dah lamaaaa sungguh tak update sebelum ni...macam satu alahan waktu mengandung...langsung tak rsa berminat nak update FP ini...sampai la Hariz lahir...baru ada keiinginan nak update...hihihi... Ingat macam nak tutup FP...rasanya skang ramai yg dah beralih kepada Facebook... saya pun ada...tp just register dan invite friends je...tak update apa2 pun... maybe lepas ni lah kot... View this Fotopage entry
Danish n Dania
Latest entry:Bersama Gee & Anak2
Weekend yg lepas kami semua balik ke kampung Johor.. bertolak hari jumaat selepas abah balik keje.. lebih kurang dlm pukul 11 mlm kami tiba di Pontian :-) tujuan kami balik kg kali ni sebab embahcik akan menjalani pembedahan untuk membuang hempedu pd hari sabtu pagi.. Alhamdulillah, segalanya berjalan dgn lancar :-> embahcik dh pun discharge pd hari isninnya.. kebetulan kami berada di JB sepanjang hari sabtu tu, mama ajak abah pergi ke rumah Gee (Anis & Aina).. semua ada kecuali papa anis dan aina (ada k... View this Fotopage entry
norafidah zainuddin
Latest entry:HIJRAH .....
Assalamualaikum sumer.... Rasanya da ramai yg berhijrah meninggalkan fotopages ini dan beralih arah pada blog dan seumpamanya... Cuma kami jek yg agak terlewat sikit... Rasa sayang pun ada nak tinggalkan fp ni... Ye la, byk rasanya yg da kami sharekan kat sini... Hopefully, blog kami akan dapat menceriakan lagi keadaan...:-> Lepas ni ramai2 la jemput ke rumah baru kami yg baru aje nak pasang atap ni... Lagi ramai lagi meriah..Silakan... silakan.....:-D :-D http://khairilfyda.blogspot.com/ View this Fotopage entry
8/1/09
erna hairani
Latest entry:Jom ke Genting!!!
Pada 9 Januari yang lepas, kitaorang ke Genting Highland. Tidur satu malam je, maklumlah sekarang Ellisa dah start kelas, pergi berjalan pun masa weekend jelah. Untuk pengetahuan korang, nilah first time bebudak ni bermalam di Genting Highland. Kitaorang bermalam di First World Hotel, senang nak main-main, makan-makan & shopping-shopping hehehe :P Sedikit gambar kitaorang di Genting. View this Fotopage entry
Kolam ikan
Shalia Irliana
Latest entry:Wedding Syasya - Rizall
waaaaaaa... mmg dah bersawang habis fp aku ni hahahaha.....hampir terlupa dah user & paswword sib baik godeknyer godek masih leh bukak.... ni kire special entry lah..sempena perkahwinan opismateku syasya & rizall pada: 10/1/2009 tempat: Felda Kota Gelanggi 2 Jerantut Pahang Seawal 8.30 pg gerak dr bumi cyberjaya... dalila hangkut jer tgh tdo...sbb x koser nak dgr jerit tangis dia pepagi hari... singgah kat hentian Temerloh mandikan dia... selamat sampai umah pantin kul 12.15 without sesat..( tu pun... View this Fotopage entry
mcm² hal..
Noorkamzira Shamsudin
Latest entry:@ memori corner, taman melati
View this Fotopage entry
maklang azie
Latest entry:MARI BERHIJRAH DARI RUMAH SETINGGARDEN KE RUMAH BANGLO
DENGAN INI, ADALAH DIMAKLUMKAN BAHAWA MAKLANG TELAH BERPINDAH KE RUMAH BANGLO DI http://maklangazie.blogspot.com RUMAH BANGLO MAKLANG JAUH DARI KESIBUKAN KOTA...KIRI KANAN HIJAU BELAKA...TAPI BUKAN ATAS BUKIT LE.....NANTI BUKIT RUNTUH LAK....JADI BAGI SESIAPA YG NAK JENGUK BANGLO MAKLANG TU DIPERSILAKANLAH YE... :-D RUMAH PUN MASIH LINTANG PUKANG LAGI SBB BESOR BENOR ..MENGECAT PUN TAK ABIH LAGI TU.... :-D TAK TAU MANA NAK DICAMPAK SEGALA BARANG...HUHUHU :-D DUK DI BANGLO TAK SAMA NGAN DUK DI SETING... View this Fotopage entry
DDmomi Daniel Damia
Latest entry:Jom berBLOG lakss...
Sempena hari Wilayah Persekutuan nih (walaupun esok aku tak cuti coz keje kat Selangor) dengan rasminya aku telah pun membuka BLOG.. Sebenarnya aku dah lama start ber'blog' nih... ada kat list sebelah tuh... yg citer pasal aku peknen+breastfeed tuh... tapi BLOG yang nih kira secara rasminya 1st update... pas2 ni cerita2 hangat dan sensasi adalah lebih kat BLOG tuh... FP ni just kalo nak lepas2 rindu jer... sayang plak kalo nak tutup terus... :-D LOL Aku dah start boh entry sejak new year arituh... tapi... View this Fotopage entry
zuera mokhtar
Latest entry:UPDATE
hai all... nak bgtau pada yg xtau lagi ye.. saya selalu update di sini http://jasfyra.blogspot.com jumpa di sana.... View this Fotopage entry
dellania socrafasa
Latest entry:RaYa DaTaNg LaGi!!!!
Thank you to all who were able to make it despite having other more important occasions to attend. Thank you for making mommy's 30th year a SPLENDID one! Hope to see all of you again next year. Lain macaammmm jer pose :) us, with err .... our big family? :) eksaitednya derang tgok candle lite tu tu diaa.... baiklah ... kita teruskan wawancara kita pada hari ini ... View this Fotopage entry
acara memanaskan satay
Mama Dan BabaH
Latest entry:Open House
Ini cite lama mama baru nak update.Masa nie auni demam panas,masa nie mama dah janji nak g open house umah kakak maz.Terlalu panas badan auni,mama beli ubat kat klinik pakar kanak2 tue jer malas nak jumpa doktor sbb ramai sgt org.Lepas beli ubat kasi auni mkn ok ckit,mama gerak terus ke rumah kakak maz jom kita layan gambar xbyk bateri luper casss daaa.. Ini tuan umah View this Fotopage entry
anne addy
Latest entry:JB banjir
huhuhu.... jb banjir ni... pic ni aku amik dpn opiz... time kul 2 ptg... perh... xbole nk bygkn... bile ptg sket... ujan dh benti... dh kering lew air ats jalan... tp... kete yg xbsempat nk dialihkn... mmg msk air lew... sian aku tgk sowang laki ni... amik plastik tuk kuarkn air dr kete... :-( :-( :-( :-( :-( View this Fotopage entry
Ibu Afiq
Latest entry:Abes Pantang dah!!
Hari ni genap la 60 hari.... ibu dah mula keje arini. So far keje x de la melambak pon.... Perkembangan anak2 ibu AFIQ - Ibu dah hantar g Taska, tp 1/2 day je. Tu pon sbb nenek ngan atok berniaga nasi lemak pg tu... tu yg ibu hantar si abang kat Taska. Nanti shian lak kat diorang terkejar2 ngan nasi lemak lagi... ngan baby AKID lagi.... so nyer ibu pon hantar la AFIQ ke Taska start awal mac aritu. Secara x langsung, dapat la ibu menjinakkan dia ngan kengkawan. Lepas AFIQ genap 2 tahun aritu, ibu pera... View this Fotopage entry
ikka n co
Latest entry:Mesej Hari Raya!!!
Kami sekeluarga ingin mengucapkan "Selamat Hari Raya AidilFitri" buat semua kawan-kawan cyber kami!!!Mohon maaf Zahir & Batin!!! P/S...Buat Open House jgn lupa jemput kami ek!!! hehehehe LOL Yang balik kampung tu..jgn pandu kereta laju-laju tau..ingat org yang tersayang!! Rancang lah perjalanan anda...ok!!! Kena tag dr Kak Iena:- Mari sini eden jawab kan..hehehehe 1) Berapa pasang baju anda tahun ini dan colour apa? Tahun nie memandangkan kami beraya dlm suasana yang sederhana.... View this Fotopage entry
Mama Farhan and Emily
Latest entry:**~~Our Pride & Joy~~**
http://lilypie.com() http://lilypie.com() http://daisypath.com() View this Fotopage entry
raisyam abrahman
Latest entry:Pre-Aidilfitri
Time to prepare LOL View this Fotopage entry
Fish for sale
baby batriesyia
Latest entry:BABYBATRIESYIA'S FP IS OFFICIALLY CLOSED.......
WE HAVE MOVED HERE ----------->>>> http://babybatriesyia.blogspot.com nabialishad >> hehehe.....apa kan daya ku.... krafbonda >> sila ler nak lalu.... aimicollection >> thanks aimi.... ida isk >> hehehe.....tak boleh ler nak letak kat biz card port kat mana pasal mana ler tahu kan....hehehe....kot2 ler satu hari nanti port kita pindah ke shah alam......hehehe..... View this Fotopage entry
Aliffaisy Ciklinn
Latest entry:MOVED
i like to move it! move it..... hehehehehe buat masa skrg linn takleh nak handle 2 bijik umah...... so skrg linn duduk dulu kat umah http://ciklinn.blogspot.com/ jemput dtg yer.......... ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) View this Fotopage entry
Aqila & spongebob cake
lieya latif
Latest entry:~MOVED~
feel free to view my blog at http://lieyalatif.blogspot.com View this Fotopage entry
aimy nurdeeni
Latest entry:aimy ker zoo taiping
aimy suka sgt tgk haiwan2...bkn main suka tgk kat tv or cd...mama n abah jnji nk bawa aimy g zoo..tp tak jd2...hari ni baru jd bawak ..mama n abah siap ambik cuti lg sempena nak bawak aimy g zoo...bkn main girang lg aimy..tgk binatang2 secara live LOL :-D View this Fotopage entry
mama plk kena tarik tgn dia
mAmA and ABaH Jannah
Latest entry:SELAMAT TINGGAL DUNIA FOTOPAGES..
Salam kepada semua pembaca... Dikesempatan ini Iena memohon kemaafan kerana terpaksa meninggalkan dunia fotopages ini.Walaubagaimanapun jasa baik fotopages ini sangatlah dihargai.Dari sinilah iena mengenali kawan2, bertukar2 cerita, pendapat, berkongsi suka dan duka...Iena akan terus menjenguk fotopages2 kawan2 sekelian... namun begitu, iena tidak bermaksud untuk terus senyap tanpa sebarang berita ..oleh itu sesiapa sajer yg sudi, bolehlah menjenguk rumah baru iena di ::: http://zary77.blogspot.com S... View this Fotopage entry
cik eija
Latest entry:~Splash at Kolam Renang Presint 6~
salam semua kwn2 fp......lama betul rasa dah x buat editing......tu yg tetiba rasa rindu nak buat editing terus teringat dkt fp.....baru2 nie bawa IMAN ke kompleks air di presint 6, putrajaya...splash puas2 IMAN nampaknyer....lps nie boleh pergi sana lg kan papa... LOL tempat nie amat sesuai utk bawa family beriadah... :-> okey nanti eija hapdet gambar lain plak yerk.....cau cin cau :-> View this Fotopage entry
y cut for iman
Noor Shafiza Zainal
Latest entry:latest info...
salam kengkawan sumaa... hehe lama giler tak update fp nih... rasanya mmg sy ni dah tak aktif kat sini lagik sejak ada facebook nie... masa byk diabiskan kat facebook ja skang nie... so kengkawan...kalo nak add sy bleh la carik saya guna email ni k..... ladylike80@yahoo.com bye....wassalam.... View this Fotopage entry
myasara huda
Latest entry:My big day..
Alhamdulillah,akhirnya kami disatukan dengan ikatan suami isteri.Walaupun sibuk dengan assigment dan projek-projek maktab hari bahagia itu terlaksana jua..suamiku,bersama kita meniti kasih abadi dalam dakapan kasih sayng dan rahmat ilahi..Moga bahagia itu milik kita selamanya.. Date:26 April & 03 Mei 2008 Venue: Bagan Datoh,Perak View this Fotopage entry
seiring ke alam baru..
chem ticha
Latest entry:taman botani, putarajaya
View this Fotopage entry
Princess Diana
Latest entry:MOVE TO BLOGSPOT
:-> dah lama dah pindah sebenarnya :-> PERSONAL BLOG > VISIT > http://nuruldiana008.blogspot.com/ BIZZNESS BLOG > VISIT > http://frendzybizzz.blogspot.com/ View this Fotopage entry
AFTER
ariesya zafirhana
Latest entry:Budou Gari
2nd August... Mula2 sampai dijamu dgn blueberry dan anggur Buah yg belum masak.. View this Fotopage entry
Ibu Qasih
Latest entry:BILA BILA DAN BILA...?
Salam.. aduuh biler la gamaknya ibu nak dapat celah nak hapdet ney...tak tekira byknya pica si Qasih skang. berabad sungguh rasanya..sejak ibu start koje la ney..dulu bley la zaman ibu fulltime jaga QaSiH..byk masa kat umah.. NOW balik umah pun dah malam..pahtu nak ngadap pc pun tak dapek dh bila mata dah mula ngantuk.. Hmm takpa la...ada masa nanti ibu hapdet lah erkkk.. Rindunya Qasih pada semua kawan2.. View this Fotopage entry
oliole saw
Latest entry:bambina 23 month!!!
18 April ni bambina dah 23 bulan…next month 2 tahun!!! -entah berapa kilograms…tak timbang langsung…rasanya dalam 11kg kot… -sangat tegas dengan apa yang dilakukan!! dalam bahasa lain —ketegaq dan degil!!! - mempunyai pendirian diri dan tidak ikut lagi apa yang kita suruh buat!! -semakin garang…dan suka pukul orang ataupun gigit orang…kat mana belajar tu? [nursery] -banyak cakap…tapi sorry laaa i tak berapa nak faham…hanya daddy dia yang tahu dia cakap apa… - berminat d... View this Fotopage entry
anak daraku duduk bersimpuh...
muhaiyom hasan
Latest entry:TEKNIK2 AFIQ MEMBACA BUKU...HAHAHA
KALI NI KITA TENGOK ANAK AYOM YANG SORANG NI DAPATKAN BUKU PAMA KAT RAK ALMARI..MMG SEJAK 2 MENJAK NI, MAKIN LIGAT SI AFIQ NI CAPAI APER AJE YG DIA BLEH AMIK..GERAM JUGAK KADANG2 TU..KLU DAPAT BUKU TU....SUKANYA DIA...KLU DAPAT TU..HABIS DIA GIGIT2..TAPI AYOM X SEMPAT LA RAKAM DETIK DIA GIGIT BUKU TU..18SG...HEHEHE..JOM LAYAN CARA2 AFIQ AMIK BUKU SAMPAI DAPAT KAT TANGAN DIA TU... View this Fotopage entry
Maria Qibby Isa
Latest entry:nawfal's 1st bday bash
invited close frens n family as i wanted a small gathering only.. 40 pax la lebih kurang.. buat kat rumah aje. menu : nasi ayam, kuah kacang, nasi impit, cakes - kek lapis msm manis, choc (mil buatkan), jelly, etc. View this Fotopage entry
Nazirah Hussin
Latest entry:Imels's bash had been cancelled !
Di sini gee ingin maklumkan bash imels which is suppose on 10 mei had been cancelled n postponed to another day due to Atuk imels tak berapa sihat sejak dua hari yang lepas... :blackeye: so kami anak beranak ingin memohon ampun dan maaf pada mommies semua sebab bg short time notice.. :-( .yerla kan mana tau kot2 mayb sebelom ni mommies semua dah ada plan .. $-) pastu bila gee invite ke bash imels terpaksa batalkan ur plan kan semata2 nak join bash imels ni kan .. $-) soory sangat2.. apapun gee amat te... View this Fotopage entry
Mama Mya
salam semua.. mama rasa nak bersara dari fotopages... kekeke leh ke bersara ada elaun x kalau bersara muakakaka.. sebenarnye mama x cukup masa utk update fp.. lagipun nak edit mengedit nie x cukup masa pastu x pandai lak tue kekekeke (nie alasan org malas ler) mama sekarang dok kat blog aje tue pun update setakat tangkap muat aje.. . terima kasih sudi singgah fp cik mya View this Fotopage entry
Mama Batrice
Latest entry:SALAM KAWAN2
Salam sumer............merindui Zana & Batrice...........? ada ker yang rindu.........hu hu hu ampun yerk kengkawan.......x terkejar Zana nak update FP nie.......almost 4 months berlalu.........entry tu jugak yang keluar kan................sampaikan password nak masuk FP nie almost terlupa.........nampak sangat ler Zana seperti melupakan dunia FP........... Hakikatnyer...............tidak yerk..............kawan2 sumer still Zana ingat.........btw...........dengan ini, secara rasminya........ZANA TUTUP ... View this Fotopage entry
mama saya
Latest entry:lama tak update
wah...rumah ni dah penuh dengan sawang....tak berupdate langsung...huhuhuh...belum sempat nak edit gambar... nanti2 mama update gambar masa raya ye...tungguu....sementara tu boleh la ke blog mama untuk update terkini keluarga kami... http://liwaniel.blogspot.com :-D View this Fotopage entry
esmawaty areel hafezee
Latest entry:langkawi
pagi pagi lagi kami kaum-kaum ibu terus bersiapkan diri...maklumlah van yg kami booking nk ambik pukul 8 pagi..kami ke lcct naik 1 van dan sebuah kereta...(maklumlah ramai..hihihi)lepas part kami setel, baru kitorang kejutkan anak masing-masing...nasib baik kejutkan areel pagi tu, dia ok...tak meragam pun... ambik gambar dulu.. :-D tengoklar aksi areel tu...dok depan skali...si ketua rombongan LOL LOL nasib baik areel tido jek dlm flight :-D me n hubby dh dekat nk sampai areel ... View this Fotopage entry
ACCOUNT CLOSE
Latest entry:Suki & Faizal.... one in million
Semalam.... 20hb Oktober, aku n family pergi jejalan kat sebuah Hypermarket di Bandar Kinrara.... actually, tujuan utama datang sana just nak beli stok susu Hariz n nak bukak SSP.... dalam dok asyik berbual2 kat kaunter SSP aku tengok kat pentas utama..... wah!!! Suki n Faizal lah..... :-O aku pun habis settle je kat kaunter tu terus gi kat pentas utama.... terus capai HP husband aku yang tak sihat tu.... n ambik pics diaorang.. dalam kesibukkan aku ambik pics diaorang tup2 bodyguard kat situ suruh aku nai... View this Fotopage entry
Adriana Amani
Latest entry:Sayang Kakak & Adik
Sebenarnya x tahu nak buat aper semlm so dah pegang camera start la amik pic anak2.... nana yg sibuk nak amik pic ngan Aqeel...ok la ... 2... 2 pun nak posing ... w/pun anak2 still x sihat... d/org beri kerjasama yg baik.. (cheh.. ckp ala2 photographer la plak...).. so meh layan the best shot from mama d/org ni...photographer anak2.... Nana yg posing nak sayang adik.... tp berlakon jer lebih.... sbb nak interframe dlm gambo... Adriana dgn baju kelwarnya... Aqeel skang ni dah pandai tanggal mitten ... View this Fotopage entry
At chalet
Abah Along
Latest entry:Makan2 Sambil Melihat Matahari Terbenam........
Sesekali abah ajak kekawan bertenang-tenang fikiran.....duduk tepi pantai sambil melihat matahari terbenam...sambil makan2.... jom kita tengok... cantiknya langit tu ciptaan ALLAH...... Ada yg ambil kesempatan berdua2an sambil berpuitis memadu janji untuk masa depan......( hanya untuk org bukan islam shj)....kalau islam tak leh duduk berdua2an...hahahah apa lagi order le makanan.......Tom Yam panas...ke..... banyak gerai2 menyediakan makanana yg enak2.... aduh sedapnya makan..... View this Fotopage entry
gila nyanyi
akma daud
Latest entry:qamarina look @ 16 months
View this Fotopage entry
Hanan Insyirah
Latest entry:hehehe
http://www.glitter-graphics.com() View this Fotopage entry
nur qaisara husna ghazali
Latest entry:qaisara berhari raya la pulak!!!
View this Fotopage entry
IE shoppe
Latest entry:Welcome to IE-SHOPPE
WELCOME TO IE-SHOPPE..!! **here are a lot of item to see & buy!! juz take a look and cuci mata for a while.. Delivery Charges : I will only use Poslaju/Pos Express for delivery.If u request to use pos daftar then u need to inform us and the shipping cost might be lower. The cost of delivery charges has been added to the total price of the item. Item can be track here http://www.pos.com.my/v1/?c=/v1/TrackTrace/parcel/trackmenu.asp Payment Methods : **IE-shoppe prefer the following payme... View this Fotopage entry
majalah CLEO (RM3/pc)
sity nurul asyadha taijuddin
Latest entry:Yummy Cup Cakes!!!
Dear All, Thank you for the overwhelming orders for the past 1 year :) Unfortunately Yummy Cupcakes has to stop operation till further notice due to unforeseen circumstances. Very sorry to those who plan to make orders through Yummy Cupcakes... Thank you Regards, Sity :) View this Fotopage entry
lela yong
Latest entry:Berjalan-jalan kat A Famosa
Yuhuuuuuuuuuuuuuu!!!! Lama tak jenguk umah kedua..hehehehe ;-) Dah berdebu 1 inci ni, hahahaha LOL Lama betul lela tak update kat sini, bukan apa buzy TERAMATTTTTTTTTT sangat... So kali ni buzy camne pun nak curi sikit masa untuk update cite and gambar kami sekeluarga. Bebaru ni pi A Famosa, coz ada family day dari tempat kije daddy.. siapa yg paling teruja???? Sudah tentu Maryam Hani, punyalah seronok.. mummy dia pun apa kurangnya ;-) View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry
abc def
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016