By: Suhana Hasanif

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 15-Jul-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Picnic @ Taman Tasik Shah Alam


me, oli, as, linn, k.siti, zuera & iza


besh besh ...makanan suma sedap..sampai blebihan plak...al-hamdulillah..


makan2 time..yummy...kawan2 len kali kite piknik lg ye..best la..korang suma best!!!di ulang...korang suma best !!!

sowi..xde story panjang..sejak akhir2 ni mama maryam tsgt bz.. ( lama dah x melawat fp kwn2 lain..sedih ai tau..xpe..minta2 lepas blk dr conference 1 mgg dr 21-27 julai ni ada la staff br masuk.... leh arr melawat fo org lain plak.. kt umah masa berehat..xde masa nak poya2 ..hiks..
..............................................................................................................................................................

ni plak award dr zuera..br ni ada masa nak amik..huhuhu tq zuera..kite simpan dl award ni ye..nanti bila dah free baru daku menganugerahkan pd kawan2 lain plak..


Thursday, 10-Jul-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Part II

phewwwwwww mmg bz sggh la..byk lg ni..nanti plak sambung..bg laluan pic2 km berpicnic kt taman tasik shah alam plak next N3 ...hehe

pic ni amik masa atas feri otw nak ke a.star..mujur maryam x buat perangai...

ada gaya model tuala x? seksi x maryam? hehe saje beli bj ni buat pakai kt umah..tp maryam ni bukan boleh.. asal nampak bj baru mesti nak pakai terus.. tiap2 kali beli bj ngan dia..dia mesti nak pakai.. selalu sy sorok.. tp ni dia nampak daa...

ni plak pokok rambutan yg sy & en.abu tanam..dah hampir 4 thn usia pokok ni..rezeki km..ada buah 3 biji..so maryam rasmi petikkan buah

dusun dalam taman tok su maryam..syok wooo...maryam mkn buah durian, rambutan n dukung..sedap..

ni pic otw blk.. hehe..notti tau maryam ni...lawak tgk muka dia..ratu sengih ...


Tuesday, 8-Jul-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Shah Alam - Penang - Kedah part I

maryam
sayang
mak tok :)
View all 24 photos...





bersambung.... byk benor picnyeh ni nak jawab tag dr ayom plak..saje je ayom ni x bg aku senang..rilek2...

Quote:
KALI PERTAMA NAIK KAPAL TERBANG..
thn 2004 dr A.star - KL syokkkkkkkk dekat jek..

KALI PERTAMA PERGI OVERSEA
x penah p lg.. harap2 thn dpn dpt p..(kan en. abu ?).

KALI PERTAMA DOK JAUH NGAN KELUARGA
msk matrik UiTM Shah Alam 1999.. itu la gak kali pertama dok asrama tp 3 sem jek pastu dok umah sewa kt sek 2 &24 sampai dpt degree...

KALI PERTAMA MERASAKAN DIRI GEMUKS..
...lepas bsalin.. tp tu normal la kan.. misi diet terus dijalankan sampai la ni pasal turun jap naik semula..daku ni suka mkn..nak wat camne..hihihi

KALI PERTAMA BERKERJA
lepas SPM tggu result keja kedai photostat..gaji rm300..belum gaji dah beli mcm2...dpt gaji mak tolong simpan nak msk U kira ari tu msk U guna duit sendiri pastu mak tambah sket2.. hehehe ( bagus x?) kira keja tu saje suka2 pun..abah n mak bg duit utk poya2.. cari pengalaman.. letih woooo...

KALI PERTAMA BERCINTA..
xde cinta2 ni rasanya..daku kan x chantek sapa la yg sudi ..bercinta betul2 ngan en. abu la..thn 2001 masa tu part II degree..maluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

KALI PERTAMA MASUK WAYANG..
umo 14 tahun p ngan abg n jiran2..kehkehkeh..wah gempak..hari raya ke-2 rasanya..x hengat cerita apa..

KALI PERTAMA MERASAKAN DIRI CANTIK..
x hengat dah..rasa bila kenal ngan en.abu.... tp sejak akhir2 ni aku selalu rasa chantek..muahahahaha...

KALI PERTAMA MELAHIRKAN ZURIAT
17 april 2006...Annur Iman Syahirah yg lahir ontime..betul2 ikut DD kt ppum sakit tanpa henti 6 jam jek..

KALI PERTAMA MASUK WAD
thn 1997..pasal sy selalu demam..asyik kena denggi..rupa2nya sakit lain..al-hamdulillah dah sihat sepenuhnya..lama gak dok ulang alik p hkl..dekat 5 thn rasanya...

ok ayom aku dah jawab..hehe sila bg markah..dgn ini sy nak suh hirda, iza, as, azie n niza buat tag ni plak... sila ye kwn2 jgn malu2..





Thursday, 3-Jul-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Maryam&Co Balik Kampung !!!

Kg Ayah :)
Maryam de Kedahan
Yebedabeduuuuuuuuuuuu mulai esok 4hb - 7hb Julai 2008 Maryam&Co akan berada di utara tanah air...blk bcuti ke Alor Star mana lg ke kg ayah maryam lah...hehehe..sempat lg amik cuti dikala keja opis melambak.. masak la pasni ..uhuk... doakan km selamat sampai ke kg halaman n kembali ke sini ...

Quote:
Esok 4hb Julai 2008 = 1Rejap 1429H genap la 3 bulan abah "pergi" ...sy mohon rakan2 yg melawat fp maryam&co sedekahkan al-fatihah buat yg telah pergi...semoga insan2 yg kita sayang dan semua umat islam ditempatkan dikalangan org yg beriman..aminn

sy rindu sgt abah...sampai nak tkirim barang utk abah..rasa mcm abah ada lagi....sy rasa x cukup kuat lg nak terima hakikat..sy sedar dan tahu abah dah xde tp still rasa abah ada di sisi ...sy rindu nak dgr dia kol maryam tiap2 malam..kdg2 dgr maryam nangis pun abah dah suka sgt..abah selalu kata sempat ke nak tgk maryam msk sekolah..sy balas abah kena jg kesihatan..mkn ubat..pantang mkn sket..abah ada kencing manis tp x seyes sgt.. tp sapa tahu abah meninggal bukan sebab itu..tp sebab kemalangan...sy tahu dah ajal abah..tp km semua tlalu tkejut..xde sapa yg dpt teman abah saat2 akhir..mmg tkilan sgt..

abah selalu kata x nak susahkan km jg dia klu dia sakit ..klu boleh dia nak meninggal tanpa susahkan org..Allah makhbulkan..polis, Dr. n nurse pun kt senang sgt abah pergi...xde nangis, meronta2 atau kata sakit...al-hamdulillah abah sempat mengucap...dia siap kata dia x sakit... tp kecerderaan mmg dah teruk..cedera dalaman...patah 5 tulang rusuk..n beberapa kecerderaan lain..x sggp nak dgr...ummmm sakitnya lah...muka abah mcm org tgh tido..xde muka sakit pun...

sepanjang mlm sy n adik badek ngaji..sy dok tgk abah..harapkan keajaiban blaku.. manatau abah tetiba bgn.. mcm bodoh jek... masa tu sakit sgt kepala..tp sy gagah juga ngaji..pasal ...ni lah last sy nak bakti pd dia sementara abah ada dpn mata sy.. lepas ni sampai mati sy x jumpa dah..kecuali ada rezeki jumpa di syurga...

tuhan je yg tahu betapa peritnya hakikat ini...rasa tkejut sy belum hilang lg...yg pasti abah tetap sy ingat, sayang sampai bila2...selagi hayat dikandung badan... rasanya semua org pun mcm tu kan?


Tuesday, 1-Jul-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Besday Bash Afiq

asha yg periang
anak2..
reramai
View all 8 photos...
seperti biasa..daku la antara yg lambat update..maklum arr ada sket bz...suma sedap mknan masa besday bash afiq..kat2 situ gak maryam perabehkan apa yg dia dpt dr goodies bag tu...kecuali twisties..hehehe...siap main lawan tiup apa tah namanya benda alah tu ngan kak dina..pic2 tiup kek suma xde pasal km sampai lmbt ...


pic beramai2..masa ni km br gak la sampai ..yg lain2 tu dah nak pulang..huhuhu..thanks to zuera pasal sggp tggu maryam&co di tepi jalan..hehehe sowi wehh... 1 st time jumpa aza&co also zuera&co..seronok sgt..suma ramah..


suka tgk pic ni..dina mcm kenal lama jek ngan maryam.. siap peluk bahu maryam..bagus2 tu petanda baik ..ahaks...


sy n zuera..hiks..zuera ni cantik arr putih jek..lg cantik dari tgk pic..percayalah..dina pun nampak mcm budak besar..mcm dah tadika padahal br nak msk 3 thn...


nasib dpt jumpa oli masa kt besday bash afiq ni..ye la last week nak date x jd.. oli pun cantik ...asha yg sgt peramah..sengih sana-sini x yah suh senyum pun dia sendiri dah senyum...comel sgt okeh..


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net