By: Suhana Hasanif

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 18-Mar-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Macam2 Ada...

MAKAN MLM KT UMAH AUNI 14/03/2008


PUSAT AKUATIK DARUL EHSAN 15/03/2008


TASIK SHAH ALAM 16/03/2008


Friday, 14-Mar-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
(^_^)

Suka sgt .....selalunya masa nak amik Maryam dr taska, cikgu akan bgtau aktiviti Maryam pada hari tu. pastu dia bgtau la yg ada aktiviti mewarna la..stamping pelepah pisang arr.. sy n ayah Maryam amatlah teruja nak tgk hasil seni anak nih tp segan nak mintak..sy cuma buat2 kata pd Maryam..sayang nanti bawa la blk apa yg sayang buat..mama nak tgk ok.. taktik baik punya.. cikgu dia paham la kot tu yg ptg smlm masa nak amik cikgu dia bg..huhuhu x sangka anak sy "pandai" warna...ye la diakan br nak msk 2 thn.. pada sy ok la..satu pkembangan yg baik..cikgu dia kata x cukup paper dia nak cop..siap cop kt morzek taska.. ummm... thumb drive penuh plak..ptg kang br bg..nanti bleh tgk pic dia tgk buat kerja sekolah ngan kwn2....cikgu siap amik video lagi... sori la ek..sy mmg teruja sgt ..mmg dr Maryam umo 8 bln km dah start belikan dia buku warna n crayon... tp kali ni pasal dia buat kt school yg sy suka tgk..tanpa org tolong dia..kecuali masa cop2 tu la..cikgu kt cikgu tolong ajar n pegang tgn dia...




Wednesday, 12-Mar-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Maryam sengih sana-sini

dari dulu lagi perasan yg maryam x pandai senyum klu disuruh..ni antara pic2 dia klu suh dia senyum.. lawak la..leh jd model iklan ubat gigi...sengih2... siap dongak tu..ishhh2 huduh...ummm... pasni nak kumpul pic dia nganga plak..hahaha..maryam ni mmg suka nganga..n sengih klu nak amik gambo... susah tul nak tgk dia senyum.. mmg dia x tau klu suruh... nak dpt candid pun payah...


Quote:
as ~ kalau mood dia baik..x yah suh..nampak mama pegang kamera jek terus sengih...hehehe

lelayong ~ sengih la auntie.. muka nak yak masam.. hehehe boleh2 bila nak start blajo?

ita ~ huhuhu ramai kata dia suka buat memek muka cam mama dia.. ye ke?

aida ~tu la..dia mcm lelaki muka pompuankan? km dok kt shah alam..tp hubby org a.star... insya-Allah klu km p langkawi km p umah aida ok? masak best2 tau!

k. Sham ~ maryam pakai subang dr umo 4 bulan... dia klu amik gambo pastu sibuk dtg nak tgk...

linda ~ tu la dia.. kdg2 dia marah klu sy asyik amik gambo dia.. siap dtg nak babab.. muka bengang jek..

Zai ~ ala klu sy main mmg kompom arr 1st game tu asyik longkang jek..huhuhu lama dah x main..entah2 nanti msk line org..hahahaha

Dila ~ ikut mood dia la.. ni suma masa dia tgh baik punya mood.. eh..sennag jek nak buat LO cam nih..x sampai 30min pun... cincai jek...

Hirda ~ ha..ah la br perasan..x byk pic hardy masa dia tgh senyumkan? selalu nampak muka dia cam blur jek..apasal la mama aku asyik amik pic? hehehe..mesti mahal senyuman hardi nih...

mama Qasih ~ muah..3000x ! ok x? lunyai la pipi qasih.. ok nanti sy tgglkan kt komen eh..sy pun zura, mummy irdina&Arissa yg buatkan..

omaQ ~tq

fatin ~ yup... dialah cinta hati km berdua..

zura ~ time kasih.. hehehe

lieya ~ ummm muka maryam beza..sekarang dah nampak mcm pompuan..tu yg km tindik dia awal ..hehe org kt mcm lelaki ....perasan jek lieya ek..ha..ah la..klu dia sengih ngan hidung sama naik ...

Bi ~ suke2... ye la..rindu plak nak tgk sengihan maryam masa xde gigi.. bi...nanti rajin2 la msk sini ok..

K. CT ~ yela nanti xde org nak ngorat plak anak dara saya klu dok sengih gitu..okeh2 nanti auntie CT blk msia dtg umah tau..ajar maryam cara senyum yg betoi... hahaha

K. Mimi ~ umm mmg dr dulu dia suka sengih..hehehe..masa xde gigi dulu huduh tau..ngan air liurnyer..suka je org nak snap pic dia... ubat gigi mana la nak amik model baru nih..


Monday, 10-Mar-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Pic Maryam di Raub


Km blk raub ..mama jek yg ngundi..ayah x la pasal ayah Maryam daftar di a.star.. punya la smgt ..ingat nak blk pg sabtu tp tetiba ayah ajak blk jumaat mlm.. sy pun kemas la apa yg patut.. kuar dr umah kul 9 mlm.. sekali jam la plak karak hiway... kul 1 br sampai raub.. huhuhu masak muntot..mujur arr Maryam tido... sy pun sian kt Ayah .. dia drive sowang2..ada gak la sy tsedar..pastu zzz semula... hasben kt leh bw 40km/sjm jek.. lenguh kaki... sepatutnyer leh sampai dlm masa kurang dr 2 jam ...smgt tul nak memangkah.. maybe org nak blk kelantan kot...

Al-hamdulillah Maryam semakin sihat..selsema n batuk sket2 lagik.. dah 2 mggu sejak dia demam panas dok mkn ubat.. ingat sabtu tu lepas ngundi nak p umah MIL fateen (mama D&D ) tp x kesampaian pasal dr pg asyik hujan jek..Maryam n Ayah dia br baik demam ...takut gak kang kena hujan demam semula.. sowii ek fateen... xde rezeki kita nak jumpa ...

ptg tu p jap umah sepupu ada wat kenduri tahlil mlmnya..pasal takut hujan mlm tu km p ptg jengah jap tunjuk muka kata org...pic bwh ni masa km onway p umah kenduri...selera Maryam semakin baik..mulut asyik ngunyah jek.. pastu Maryam suka tiru apa yg org buat.. ummm.... makin pandai ckp plak tu..ngadu no. 1..hehehe ...x leh org kacau sket mula la ngadu... mama, ayong wat adik.. mana dia dpt ayat tu pun sy x tau..






Quote:
As ~ pangkah jgn x pangkah..rugi woo klu x memangkah... tima kaseh atas doa auntie... insya-Allah ...mintak2 badan dia naik semula...

zura ~ ha..ah la..mmg dia cpt meniru..kdg2 pelik tgk..tanya cikgu dia..rupa2nya ada yg buat yg bkn2 kt school.. dia apa lg..praktik kt umah...

Tie ~ syukur.. leh2..dtg la umah maryam..

zana ~ ooo bagusnya batrice ek blh dia mkn sebiji.... yela pasni kena selalu beli buah.... harga kasut tu sebelum less tau... murah jek...

hirda ~ huhuhu ye la auntie hirda..keta baru mama sy ... klu nak tau maryam siap tumpahkan air soya, milo n etc.. sabo je la.. bau kedai abeh ilang.. ... ye la nak beli yg ori x padan ngan dia..bukan nak pakai lasak pun..pakai kejap2 jek kasut tu..x sempat buruk ..mama dah beli kasut lain.. hehehe.. tu la..klu hari jumaat jek mesti bw blk brg.. huhuhu ada je la yg sy beli.. paling tidak pun tudung selai ke.. ummmm...bahaya la penyakit bjangkit ni....

tie ~ re: oooo x cukup bulan ke..tp bila dah beso ni kalah maryam yg cukup bulan... huhuhu

k. Zura ~ ye la pasni sy akan penuhkan rumah ngan segala mknan... hehehe meh la dtg umah... leh mkn epal sama2...

Lieya ~ syukur la maryam semakin berselara mkn...huhuhu km pun klu blh x mo potong rambut maryam...tp tpaksa... dah msk mata.. dia plak x mo ikat.. mesti comel gila mija n damia nantikan... jeles2...

ibu Qasih ~ hehehe ye la ni mama mkn beso anak plak diet... huhuhuqasih comel bangat la... geram tgk

K. Leen ~ hehehe mak tok dah rasmi..atok jek blm naik lg..hehehe...

Sitione ~ syukur... ye la auntie tlg doakan supaya maryam sihat ek...

ita ~ ye la..klu tgh selera tu pg2 dah minta nasi..huhuhu klu ari cuti tu mmg sy masak nasi la lepas bfast..kang tetiba minta nasi klu xde sian plak... tu la mmg ramai org pantai timur blk ngundi..

Watie ~ tq...doakan maryam sihat sokmo ek..

Fatin ~ rugi oo x memangkah.. hehehe bahaya maryam ni ..dia suka ikut org..mmg kena jg mulut n tingkah laku..

Lelayong ~ tq jenguh fp km..hehehe maryam gak ek.. comel la maryam hani nih.. ala nape x mo mkn..maryam sy pun sama..dia br baik demam...

K.Chik ~ hehehe..insya-Allah..klu chik mai sini km dtg ok..

Fateen ~ sedih tau... x dpt tgk dania n along.. semangat tul org2 nak undi ek..hehehe...

Leen ~ doakan maryam sihat n selera mkn btambah ek auntie... dia klu kt school mmg mkn...ramai kwn kot... ooo merah tu cantik..ingat rembat dua2...

Mimi ~ klu kita bcakap pun kdg2 maryam ikut tau..mcm burung kakak tua..

Mummy Indah ~ ok set! bln depan kita updated berat indah n maryam ek.. nak2..nnati kita set time..mandi sama2 eh..

Mama Adam ~ mintak isi Adam sket boleh.. huhuhu skrg pun mama dah x larat nak angkat dia.. klu berat cam adam camne ek...

Ila ~ mmg pun..km kena jg tingkah laku..dia suka tiru..bahaya tul... ha..ahkan.. bila la nak jumpa afiq nih...

k. Daalia ~ eh tul la tu kak..ayah dah dpt petanda dah..kena berenti merokok... huhuhu klu x ada yg akan meniru lagik...

Aida ~ ye la..lama dah x nampak auntie melawat sy.. hehe ramai yg kt camtu....mmg pun..perangai byk ikut ayah dia..

Yong ~ ha..ah..ceria jek tgk perangai dia..mmg lawak la..lg plak maryam tgh blajar bcakap... gelihati....

Aza ~ setuju sgt...klu mood maryam baik.. dia akan suh amik pic dia byk2... suka tul pastu sibuk nak tgk...

Niza ~ maryam leh wat lesson cara nak kunyah ngan betol.. maryam xde bantal busyuk pasal mama dia selalu basuh.. klu agak dah lama sy buang jek.. tp klu p jln mmg bw bantal pasal dia suka peluk bantal..klu xde sgt tgn sy pun dia peluk tau...


Friday, 7-Mar-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Alamanda :)

td p jenjalan kt alamanda... huhuhu beli la benda ni...suke2... psssssstt bi, jgn marah ek.. (khas buat hasben)



[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net