By: Suhana Hasanif

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Friday, 16-May-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
:: Besday Bash Maryam & Auni Part II

 
 
 
View all 41 photos...
hehehe kite beri laluan besday bashh dulu sebelum sambung CH part II okeh? sy bz sgt sampai ujung bln ni selagi x abeh wshop on oral history ni selagi tu sy x senang duduk....minta maaf ye klu sy x sempat nak reply komen n melawat fp korang suma.. nanti bila keadaan dah ok sy aktif semula..






Tuesday, 13-May-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
homework drpd ciklinn & nieza(mommy naufal)


The rules:
1. Link to your tagger and post these rules on your blog.
2. Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.
3. Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
4. Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog

ummmmmmmmm ni ada 7 perkara pasai saya ...hehehehe ok ciklinn & nieza (http://mybabynaufal.blogspot.com)& sue@mamaSyahmi saya dah buat homework kamu


**Saya seorang yang penyanyang tp x pandai tunjuk kasih sayang terutama dengan budak2 kecuali anak sendiri …selalu saya akan belikan hadiah je…

**Saya seorang yang suka bercakap..klu dah bercakap sgt susah utk berenti ok…tp saya ni juga adalah seorg yang sensitive and mudah sgt terasa hati tapi pandai pujuk diri sendiri….kejap je dah ok (baik x saya?)

**Suka tolong org walaupun kdg2 susahkan diri sendiri ( byk kali terkena tau…) kawan punya pasai…

**Saya suka memasak…walaupun kdg2 hampeh…sian en. suami hehehe sabo je la…

**Kdg2 saya ni agak kelam-kabut..mula la x hengat kt mana saya simpan barang…huhuhu x caya? tanya en.suami..br smlm cari jumpa charger hp dia..

**Kdg2 saya seorang yang sgt berdikari, berani, tegas, garang, kerek and etc… tp itu hanya kan terjadi klu saya tgh marah atau bengang ngan org…klu x….sampai kena buli ngan org la…cissssssss

**Saya suka dihargai... x yah bg brg kt saya ..dgn perbuatan pun dah ok..contohnya senyuman…pandangan…nescaya org itu saya hargai sampai bila2..tul x en.suami? ehemmmmm....

dengan ini saya nak suruh mommies yg lain plak buat homework nih..hehehehe sila jawab yeh..

1- k.zura mama iman+nurin & twins
2- hirda@mamaHardy
3- ayom@mamaAfiq
4- niza@mamaKanda
5- fateen@mamaD&D
6- K.emy@mamaFahem
7- k.eina@mamaJannah&rizQi

nak tambah lg leh x? *** sy takut dgn kucing rasa nak terkucil klu pegang kucing..tatau nape... x suka tul klu p kedai mkn pastu ada kucing lalu lalang...tp ular, buaya saya berani..pelikkan ?


Monday, 12-May-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
:: Besday Bash Maryam & Auni 10 mei 2008 ::

besday gurls
ready nak potong kek
kite pun ada la maryam..
View all 14 photos...





Quote:
kepada kanda&co, hirda&hardy,k.mimi&co, k.zura&iman, linn&co, aqidd&co, As&co, vivi&co sebab sudi dtg ke besday bash maryam & auni .... km minta maaf klu ada yg terasa hati ke..km x sempat nak layan....makanan x sedap ke.. sy bz sgt la..bz apa pun tatau..hehehehe...harap suma enjoy masa tu terima kasih di atas pemberian hadiah2 tu...maryam sgt suka ok..siap melaram lg pd yg kasi baju tu.. (mama dia yg hover ok) harap thn depan km dpt buat lg..buat kt tempat lain la..buat kt umah ..loteh...x abeh kemas lg nih..hehehe....minta maaf ye klu ada apa yg terkurang..


Thursday, 8-May-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
jemput la datang :)



Quote:

- huwaaaaaaaaaa saya x pandai lukis map..ni je yg mampu hehehe harap2 kawan2 paham ek..opssssss ada kesilapan sket tang flora III tu..tu flora I la.. umah km yg Flora III....


Tuesday, 6-May-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Cameron Higland Part I





Quote:
nape la semakin hari semakin malas nak ber fp ek?


[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net