By: Suhana Hasanif

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Friday, 6-Jun-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
:: sambungan yg lepas2 ::

ni dia jawab utang oli n ayom sowi ek lambat sket...tp sy tgk ramai dah buat tag ni..sy x tag sapa2 la ek..baik x saya? ha dah ada mangsa..oleh kerana k.mimi mamaF&E x kena tag ni lg.. maka sy nak tag dia ..muahahhahahaha ...


ni plak utang pic jari maryam yg berinai..hehehe dia tido masa ni..


asyik cerita mama maryam je lately nih..ok ni antara perkembangan maryam pada umo 2 thn 2 bulan (nak masuk la)

makin pandai bercakap kdg2 mmg clear tp ada gak cam bahasa german la plak .....baca doa mkn versi dia la al-hamdulillah :_D...suka menyanyi sampai cikgu dia pun perasan…paling suka lagu burung kakak tua, buai laju2, twinkle2, nasyid alif ba ta.. al-hamdulillah....dah pandai kira 1-10 dlm BM and BI :-Dan betul plak tu… huhuhu terharu ok.. makin pandai pujuk mama/ayah klu buat salah.. mula la kepala lentok2..pastu ckp maaaaaaaaaaa/ayahhhhhhhhhhh… kiss2 mama beli jiwa la tu tp mama/ayah suka...dah boleh harap utk simpan barang2 mainan dia..klu mood baik la…klu x..dia kt x yah…ishhk…rajin tolong mama/ayah jemur baju..boleh la dia jemur baju dia kt ampaian bulat tu..besar sket lg mama leh suh dia je yang jemur… hahahaha dah tererr lipat sapu tgn dia.. .... reti bahasa.. klu minum air x leh tumpah ayah dia rajin pesan.. la ni klu main msk2 pun dia tuang air bg mama/ayah minum siap pesan jgn tumpah.. (padahal main2 je bukan ada air pun) ..klu kata adik tolong mama buang sampah..cepat je dia buang… bagus …dah kenal mana satu hp mama and ayah..
dah pandai bergaya klu nak amik pic.. (klu mood baik saje ok) pastu nak tenok mama… suka benor ngan spek itam…siap letak kt kepala..mana blajo mama x tau..pastu klu mama make-up dia pun nak gak..ummm nama pun anak pompuan... dah kenal sedara-mara n jiran2 yang rapat serta ingat nama diaorg … klu tgk album mana yang dia kenal dia akan sebut kuat2…



Monday, 2-Jun-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
:: Campur2 lagik ::




Kali ni jawab tag dari Zuera http://jasfyra.fotopages.com
Peraturannya...
These are the rules :
1. Post YOUR photo wearing red, may it be red top, bottom, the least would be red accessories if u hate wearing red. If u can’t find one, u still have an option.Either post your significant other’s photo or your child’s photo, if u have one.Of course, they should be wearing red.

2. Let us know the reason why u were wearing that particular day.Was it ur birthday? Is red ur fave color or was it the shirt that u first saw in ur closet that day?"


yeehaaa... dah jawab tag dr zuera..huhuhu dah siap tggl utang ngan oli je nih..dah amik pic tp belum transfer lagik...sowi oli lambat sket...merah dimana2..sy mmg suka benar kaler ni...baru ni buat besday maryam pun temanya kaler merah + putih...see mmg sy suka kaler merah...hihihihi sofa kaler merah, klu beli baju maryam merah juga la yg cantik wpun byk kaler lain..huhuhu..ni antara pic sy n merah2...


Thursday, 29-May-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
:: TDSH, Mejar Dr. Faiz Khaleed & me ::

reramai with TDM,TDSH & Faiz Khaleed
registration team
hihihi
View all 8 photos...
ni pic part I okeh..ada lg... ni suma antara gambar2 yg km ambil sepanjang bengkel sejarah lisan dr 26-28 mei 2008 tu yg sy agak senyap kejap dr ber fp hehehe km klu ada event kt opis mmg hover ok bab2 bergambar..suke benar...kalah peserta yg dtg..hahahaha...pasni haku akan aktif melawat kawan2 suma...mmg bz la 2-3 mgg sebelum ni..mcm2 keja nak kena settle..sy kena jaga bahagian paper..mmg byk keja la sebelum & hari berlangsungnya bengkel ni..al-hamdulillah suma ok..syukur... so slmt menjamu mata ye kawan2..kali ni maryam punya story peram dulu...(sebenarnya x sabo nak bgtau..maryam kan..hehehe..pakai inai..geram tgk jari dia..ni 1st time tau.. ok2..nanti sy tepek pic n story di lain entry ek.. )

km ni nak gak sibuk ngan peserta..

nape nampak mcm dah semakin membesar ek

klu jumpa depan2 ensem...seyess..ensem okeh..




Saturday, 24-May-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
:: bengang gile ::

aduhh penat sgt..br blk dr m-test huhu harap2 sy lulus la..ni kali yg ke - 4 rasanya..hehehe nampak sgt kurang cerdik.. x de rezeki lagi la tu nak jd cikgu

sy kt opis nih..tgh bengang ngan supplier merchandising opis...dia suka hati je buat design yg burok x kompom pun ngan saya..huhuhu...abeh la kena bambu ngan GM senin nih.. dah la bz ngan wshop......... arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.................lantak la reject gak design tu..biar dia rugi...


Monday, 19-May-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
:: Genting Higland 17/05/2008 ::

cam anak cina mana la...
geram tgk pic ni
suka pic nih..
View all 24 photos...
Sabtu baru ni Maryam&Co telah berjaya ke Genting .....1st time buat maryam..so many time buat mama hehehe..dl pak tam maryam keja kt sana..so saya dah puas la naik sana n sambut raya kt sana..main suma free..sgt suka... km suma sgt gembira..sampai dlm kol 8.30 pg.. beli tiket utk all park sorg rm36 maryam x yah bayo..so main la apa nak main... sgt puas hati... org pun nak kt ramai x ramai sgt..tp ramai la gak..kena beratur la utk sesetengah permainan.. besa la tu... ada la perkara2 yg melucukan terjadi.. antaranya..maryam n ayah kasi ikan mamam..pastu ada ke patut maryam masukkan makanan ikan dlm mulut nasib sy nampak...tp tatau la klu dia dah mkn sebelum tu..huhuhu..pastu cuba tgk pic maryam tertido sambil isap lolipop dia.. x tahan sggh tgk pic tu.. mmg lawak.... patut la dia diam jek... sebenarnya x plan pun nak msk outdoor tp bila tambah tolak suma baik amik all park..mmg jimat dr kite nak beli tiket nak main satu2 permainan..bukan murah sekali naik keretapi ngek tu dah rm8 baik amik all park ..betoi x? plan nyer nak sggh jap je..nak merasa sejuk genting tu..masa 1 mei km p CH x sejuk pun..(hampeh) pastu mcm seronok plak..maryam in good mood..apa lg.. sedar2 lepas dia bgn tido dah kol 3 lbh..kol 4 ptg br turun dr genting..melepas nak p kenduri kawen ..anak sedara sepupu saya kawen..sabtu tu kenduri belah pompuan..so km p yg umah lelaki je la..ari isnin.. anak sedara sepupu sy lelaki ye..nanti sy tepek pic masa kenduri...sapa2 yg p gathering kt tasik titiwangsa tu..saya sgt jeles ok...huhuhu





[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net