By: Suhana Hasanif

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 5-Nov-2009 00:00 Email | Share | | Bookmark
mari mengaji bsama maryam

muqadam + rehal & bag barbie ( maryam yg request ) pun baru..seb
tudung baru.. mama + ayah belikan 2 helai tudung baru utk maryam
 
View all 6 photos...
hari ini dalam sejarah sangatlah hidup mama, ayah + adik ..


Al-hamdulillah maryam kembali memulakan kelas mengajinya pada hari ini bersama kwn2 taskanya...tp mama rasa sedikit sedih kerana mama x dpt siapkan, menghantar dan tgk maryam ngaji... pasalnya mama x de cuti + mama ada big event today... maafkan mama ye syg... lg2 yg buat mama sebak otw nak blk ke taska maryam tsalah langkah dan tjatuh... ( mama xde kt situ nak pujuk maryam....

kalau ikutkan musazah ( maryam panggil camtu ) x mo terima maryam... tp sebabkan km bhajat dan maryam pun nak ngaji ngan kwn2 dia.. ustazah tu terima...lg pun maryam dah x pakai diapers.. so nak ngaji tu mmg boleh sgt la.. insya-Allah x de bw najis bsama2 dia kan... al-hamdulillah hajat km dimakhbulkan... maryam pun seronok pasal blajar ngan kawan2...

tempat mengaji maryam depan taska je tp kena lintas jln dlm kaw tu la.. mujurlah smlm ayah dpt tgk maryam dr jauh..bila maryam jatuh ayah tunjukkan muka dan ayah yg tlg pujuk maryam... ayah + cikgu ada tp mama tetap sebak bila dgr maryam jatuh...

kalau blh mama tetap nak jd org yg ptama buat maryam terutama bila maryam blh buat sesuatu...mama nak mama yg dgr dl bila maryam pandai ckp sesuatu yg baru or buat sesuatu. benda ... mama tahu mmg semua tu mama x akan dpt ... tp hati seorang ibu tetap mahukan semua itu... oh ya mama siap bg cikgu sarah kamera..hehehe mama nak tgk gak maryam..wpun dlm gambar

mama doakan kali ni maryam akan terus mengaji... insya-Allah nanti kite baca sama2 ye sayang..

"ya Allah ya tuhanku yang maha pemurah lagi maha penyayang.. terangkanlah hati anak saya supaya senang menerima apa yang diajar oleh ustazah dan cikgu dia ..amin..."




Monday, 26-Oct-2009 00:00 Email | Share | | Bookmark
jeng jeng jeng

 
 
salam all,

ohhh ahkak sggh rasa tharu..wpun lama x berusik fp masih ada lg peminat muntah ijo la korang ye.. terharu weii... [ ni adalah serius!!! ]



ok x mak cik2 semua??? klu kata x ok nanti sy merajuk okeh...



maybe nextweek plak br bhapdet fp ni..pasalnya sy mulai esok keja kt pwtc..ada PERDANA GLOBAL PEACE FORUM 2009... masuk adalah percuma.. ada byk kuar iklan kt suratkabo..sila baca yeahh... kan bagus klu fp leh buat auto publish... hak hak ahak


Friday, 23-Oct-2009 00:00 Email | Share | | Bookmark
aduh aduh aduh

 
 
 
ya ampun... lama sggh x berusik fp.. apa nak jd ngan mama maryam ni... sebenarnya sy makin x pandai guna fp.. yelah blog rasanya lebih mudah nak hapdet segala... opssssss jgn marah ye... nak tukar header atas tu pun mcm dah x bape nak pandai.. ayoooo nak kena buka tutorial semula gamaknya..

byk benda tjadi kebelakangan ni.. x sempat nak cerita semua.. mcm2lah.. ada yg gembira, sedih, terasa..bingung..hongek.. dan sebagainya.. sy tatau nak cerita yg mana dl..

apa kata layan pic maryam dl.. mommies tau x..maryam dah gunting rambut.. pendek je rambut dia.. hehe lain n3 sy tepek pic dia.. en abu blm transfer lg pic tu.. ramai yg tego maryam nampak fresh...cergas..xde la serkup je rambut dia


br pas sikat rambut.. ok la .. rambut sebelum potong..cuba tgk klu lepas dia garu kepala...x sanggup weii


dah xde rambut serabut cenggini bila bgn tido.. hehehehe


memperkenalkan sazah maryammmmmmmmmmmmmmmmmmm




next n3...rambut baru maryam...yiehaaaaaaaaaaaaaa


Monday, 5-Oct-2009 00:00 Email | Share | | Bookmark
Salam Semua :)

 
 
 
View all 6 photos...


Tuesday, 15-Sep-2009 00:00 Email | Share | | Bookmark
SELAMAT HARI RAYA SEMUA :)

 
 


Dikesempatan ini saya dan keluarga ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 1430H kepada semua kawan2 blog + fp. Semoga perjalanan pulang ke kg dan kembali semula selamat dan kita semua dikurniakan kesihatan yg baik... Amin. Mohon MAAF kalau ada salah dan silap, tkasar bahasa dan sebagainya... Kami akan pulang bhari raya di RAUB dahulu, raya ke-2 insya-Allah akan teruskan perjalanan ke ALOR STAR ( Hirda, nanti kite roger2 eh..) dan mungkin sabtu 26 baru kami kembali ke S.ALAM...

maybe blog ni sunyi sampai la mggu yg 28hb tu.. saya skrg adalah sgt tidak rajin menghapdet... tp siapa tahukan.. bosan2 tggu org dtg beraya kite layan blog + fb...






[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net